Intresserad av lokala åsikter? Följ oss!

Vi tycker att det är kul (och viktigt) med politik, speciellt den lokala, den som utgår från Nordvästra Skåne. Från byarna och de snabbt växande städerna. Det som berör vardagslivet som äldrevården, skolan, sjukvården. Men också de större frågorna som oundvikligen blir en del av livet här – klimatet, luften och havsmiljön.

Demokratin, lokalt och i ett större perspektiv, är lätt att ta för given. Men den måste försvaras genom att vårdas och hållas levande, genom en nyanserad debatt där olika infallsvinklar får prövas och höras. Den här bloggen är vårt bidrag.

Ingrid Runsten är frilansande skribent, medverkar regelbundet i Helsingborgs Dagblad-Sydsvenskan med krönikor på opinionssidan. Är journalist sedan 1980-talet, har jobbat som reporter, nyhetschef och ledarskribent. Har även en bakgrund som socionom.

Lotta Hördin har tidigare arbetat som journalist på Helsingborgs Dagblad i nästan 40 år som reporter, nyhetschef, ledarskribent och politisk chefredaktör. Numera är det ideellt samhällsengagemang som gäller.

 

 

3 reaktioner till “Intresserad av lokala åsikter? Följ oss!

    1. Tack för att du följer oss.
      Och så hoppas vi på lite tålamod och överseende i början. Även om vi inte är nybörjare när det gäller att kommentera politik så är vi det när det gäller att blogga.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s